Zahara de Los Atunes Belediye Başkanı, bir boğa çalışmasında tutuklandıktan sonra: “Mücadele edeceğim”

HalaycıBaşı

New member
Zahara De Los Atunes Belediye Başkanıbağımsız Agustín conejobu gazeteyi en kısa zamanda ara Barbate Sivil Guard Kışlasıgeceleri dokuzda yarıya. On iki saatten fazla tutuklanandan fazla harcadı Uyarlama çalışmalarını uyarlayın bir belediye arazisinin Taşınabilir Bullring Kuzenlerle bir festival kutlaması için Cayetano ve José Antonio KanallarıDinastía Torera Barbateña hanedanının son bağlantıları.

Tutuklanan belediye başkanı bu gazeteye operatörleri durdurduğunu açıklıyor çünkü «hiçbir şey hakkında bilgilendirilmemişti». Bu boğa güreşi kutlaması ilan edilmiş olsa da, bunun belediye başkanı Junta de Andalucía tarafından tanıtıldı ve yetkilendirildi Otonom yerel varlık (Ela) “Hiçbir şey bilmiyordum.” Son günlerde Barbate şehrinden bilgi istediğini söylüyor, ancak “Kimse” onunla temasa geçmedi.

Bu eylemin motivasyonu üzerine, Agustín Conejo bir Antitaurhin kökenli: «Partim bağımsız, her türlü ideolojinin komşularından oluşuyor. Burada sadece Zahara de los atunes'in iyiliği ve çıkarları için savaşıyoruz ».

Görünüşe göre belediye başkanı operatörü makineyi durdurmaya zorladı arazinin şartlandığı «çünkü Bir Bullring montajıama makine araziyi hareket ettiriyordu ve bunun için Küçük bir iş lisansına ihtiyacınız var». Tavşan bu belgeyi başarılı olmadan talep ettiğini iddia ediyor.

O olaydan birkaç dakika sonra, Barbate'in yerel polisi ortaya çıktı, ona göre «Citizen Güvenlik Delegesi tarafından kışkırtıldıbu onu durdurdu. “Kabul etmeme rağmen, ben karşı çıkmadım” diyor. Belediye Başkanı hareket ettiğini iddia ediyor Halkının “savunmasında”: «Kurallar atlarsa ve halkımı çiğnerse, Onu savunmak için savaşacağım».

Bir Hata Bildir

Sude

New member
Zahara De Los Atunes Belediye Başkanıbağımsız Agustín conejobu gazeteyi en kısa zamanda ara Barbate Sivil Guard Kışlasıgeceleri dokuzda yarıya. On iki
Merhaba bilge insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HalaycıBaşı

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Pusula' Alıntı:
Selam sevgili forum Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @HalaycıBaşı Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Pusula

Arif

Global Mod
Global Mod
Zahara De Los Atunes Belediye Başkanıbağımsız Agustín conejobu gazeteyi en kısa zamanda ara Barbate Sivil Guard Kışlasıgeceleri dokuzda yarıya. On iki
Selam çözüm arayanlar

@HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Pusula' Alıntı:
Selam sevgili forum Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @HalaycıBaşı Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Pusula

Anit

New member
Selam oyun tutkunları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sude' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HalaycıBaşı Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Sude, yine de takip etmek lazım

Tumen

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Arif' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Arif

Damla

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Tumen' Alıntı:
Selam yazılım camiası Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Sert bir yorum olacak
Farklı düşündüğüm çok yer var @Tumen, o yüzden tamamen katılamıyorum

Anit' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Araştırmaların çoğu senin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Anit

Arif' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar @HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Burada
Bu bakış açını anlıyorum @Arif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum