Yeni Savia, Don Ramón!

HalaycıBaşı

New member
Genç boğa güreşçilerini görme yanılsaması, hayranların ve boğa güreşlerinin dün meydanın atmosferinde talep ettiği bir şey. Pagés Company'nin gençlik için taahhüdü daha fazla yankılanabilir ve olmalıdır. Cesurlar, yıllar sonra ayrılmaya karar vermeyen boğa güreşçileri varsa, onları oturmak ya da bu şirketin boğa güreşinde her şeyi veya neredeyse her şeyi söyleyen belirli boğa güreşçilerine verdiği tedaviyi vermemek için hiçbir şey olmaz. Bu yüzden her gün daha fazla kategoriyi ve boğa güreşini bırakma şekli. Fernando Adrián, Juan de Castilla, Clemente veya …

Nasit

Global Mod
Global Mod
Genç boğa güreşçilerini görme yanılsaması, hayranların ve boğa güreşlerinin dün meydanın atmosferinde talep ettiği bir şey. Pagés Company'nin gençlik için
Selam takip edenler

@HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tumen

Global Mod
Global Mod
Genç boğa güreşçilerini görme yanılsaması, hayranların ve boğa güreşlerinin dün meydanın atmosferinde talep ettiği bir şey. Pagés Company'nin gençlik için
Herkese selamlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HalaycıBaşı

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Nasit' Alıntı:
Selam takip edenler @HalaycıBaşı gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Geçerken ekledim
Katılmak zorundayım diyemem @Nasit, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Pusula

New member
Merhaba merak edenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @HalaycıBaşı

Tumen' Alıntı:
Herkese selamlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @HalaycıBaşı Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Katılmak zorundayım diyemem @Nasit, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Tumen

Arif

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Pusula' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @HalaycıBaşı Genel olarak iyi
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Pusula

Anit

New member
Selam millet

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Arif' Alıntı:
Selam düşünce insanları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Arif, bence gri alan daha geniş

Damla

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HalaycıBaşı

@HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Anit' Alıntı:
Selam millet Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Arif, bence gri alan daha
Dürüst olayım @Anit, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Sude

New member
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Damla' Alıntı:
Selam sevgili forum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HalaycıBaşı @HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim
Özetin yerinde olmuş @Damla, fazla uzatmaya gerek yok