«Rakamların boğalarımı öldürmesini istemiyorum; Yerinde kalmayı tercih ederim »

HalaycıBaşı

New member
Exultant, José School Göğüs Alıyor: Pamplona Toro Fuarı'nın galibi olan herhangi bir çiftçi için en sevilen ödül oldu. Her gün iki kez yalan söyleyen ve çılgınca ritmi dolduran hamurun kükremesi altında … Can, Cárdenos, gizli tehlikeye neden olan duygusal bir fırtınayı ortaya çıkardı. Boğa dövüşünün gerçek kökleri. Sabah hapsinden itibaren, Street ve Mailman rahatça kamp kurduklarında ve insan duvarına atıldıklarında okul çocukları terör ekti. Mucizevi bir şekilde, Cornadas yoktu, ama öğleden sonra hayatlarını tekrar sattılar ve Rafaelillo, Juan de Castilla öldürmek için girdiğinde titreyen bir lanet yaşadıktan sonra Sekiz Kırık Kaburga ile sona erdi. Başından sonuna kadar yüksek voltaj. Pamplona'da Don José Okulu Boğalarının 88 yılda La Bravura Kanyonu'nun eteklerinde koştuğunu ve ele alındığını bilmediği genç bir adam yoktu.

—Inhorabuena, tüm meslektaşlarının hayal ettiği kupayı kazandı.

“Zaferden çok memnunuz.” Toro fuarı hakkında konuşuyoruz ve boğalarımız hakkında varsayıyoruz. Hepinize teşekkür ederim.

—Bir hayvan hayvanlarının olduğu bir fuarda bir albaserrada'nın zaferi.

– Merhamet Evi, hayvanlarımızı en iyisi olarak değer vermiş, bu kadar önemli isimlerle rekabet etmek büyük bir gururdur. Çalışmamızın, zorlukları olan Albaserrada gibi belirli bir encaste taahhüdünün tanınmasıdır. Bize bu ödülü verdikleri, boğaların ve boğa güreşçilerinin çabalarının bulaştığı duygusu çok büyük bir şey. Rafaelillo ve Juan de Castilla kahramanlıydılar, maksimuma teslim ettiler ve bu zaferin temel bir parçası.

– Koşunuz yüksek voltajdı, halka açık olan anlar. Sizin için anahtar neydi?

– Anahtar, boğaların cesaretiydi. Bizimki çok büyülü, ata çarptılar ve çok fazla duygu ilettiler. Özellikle göze çarpan dört boğa vardı: ikinci, üçüncü, dördüncü ve her şeyden önce beşinci, postacı, benim için en kapalı olan. Taraftarlar üçüncüsünden daha fazla konuşsa da, Juan de Castilla'nın kulağı için beşinci kast ve talepleri için tutuyorum.

“Boğaları boğa güreşçilerini kolaylaştırmadı: Rafaelillo sekiz kırık kaburga ile sona erdi ve Juan de Castilla muazzam bir lanet yaşadı.” Blood parçası zaferin mi?

“Kimse aksilik istemese bile, özlerinin bir parçası.” Burada parti heyecanlanmalı. Boğukçular kahraman olmalı ve bunun için risk ve tehlike olmalı. Boğalarım cesur, talepkar ve bu duygu yaratıyor. Kazalar veya Cornadas istemiyoruz, ancak bağlı boğa tehlikede ve partiyi harika yapan şey bu.

– Pamplona'da hayranlar titredi, kimse sıkılmadı ve kayalar bile Le.plo'da yaşananın ciddiyetinden önce sessiz kaldı.

“Orada tehlike hissedildi.” Sabahtan itibaren bizimle çok sevecenlerdi.

Diyerek şöyle devam etti: “Konserlik sırasında halihazırda halka, iki heybetli tuzak boğazını eklediğinden daha rahatsız edici bir an olmadı.” Nasıl yaşadın?

“Muazzamdı.” 44 numaralı beşinci sırada savaşan Postman çok iyi bir boğa. Bariyere karşı başladığında, bükücüler Cape için çok uygun olmasaydı bir trajedi olabilirdi. Boğalarım öngörülemez ve bu duygu verir. Birçok genç adam bana neden sokakta bir boğa çevirmediğini söyledi, ama bu öngörülemez. Ve o kadar çok insan kalabalık olduğu halde, bana bir hata gibi görünüyor, ölümcül olabilir. Masalara karşı süpüren postacı, eğer bükme adamları müdahale etmezse sekiz ya da on kişiyi öldürebilirdi. Ve boğanın Cape'e dikkat etmesi daha az kötü … o zaman benim için, kavgada en iyisiydi ve korktuğu kanamıştı, çok fazla kastla nasıl katlandığını bilmiyorum. Diğeri, Sokak, hapsedilmeden daha fazla olmadan onları yolunda ilerletti ve sonra Tontón'du … İnsanlar Juan de Castilla'nın üçüncüsü hakkında çok konuşuyorlardı, ama en çok sevdiğim boğa, beşinci, bu çiftçi olarak aradığım boğa.

– Büyük figürler okul çocuklarını veya resim görmek istemiyor. Seni rahatsız ediyor mu?

-Mo yok. Hiç de bile. Boğalarımın savaşmamasını tercih ederim. Rakamlar daha rahat olmaya çalışıyor ve boğalarım talep ediyor, hazır, hatalara izin vermiyor. Tüm boğa güreşçilerine olan saygımla, boğalarımı öldüren altı veya yedi, Pamplona'nınki gibi cesur. Onlarla zafer kazanıyorlar ve kategorilerini gösteriyorlar. Yerinde takip edilen rakamlar. Onlarla savaşmamayı tercih ederim. Pamplona şu anda bunların üç figürünü çalıştırırsa, hiç isim vermeyeceğiz, ama onları düşünürsek, zafer kazanır mıydı?

Kapasiteye sahip, farklı değiller …

– Böyle ciddi ve bağlı bir boğa gördüklerinde, çünkü benim boğa kolay değil ve çok konsantre olmalısınız … Boğaçılar boğalarıyla daha sakin ve sanırım benimkiyle rahatlayacaklardı.

– Aynı ve herkes bu zaferden sonra okulu istiyor …

– (Gülüyor) 2026'ya katılımımızı garanti ettik, ancak koşumuz kaydoldukları son koşu olacak. Boğa çeken figürler ve yapabilirler, evet, ama çaba göstermeyecekler, bu ihtiyaçları yok. Bu yüzden, savaşmamayı tercih ederim, çünkü boğalarımı görmeyeceksem, onları saflarda sahip olduğumuz bu cesur boğa güreşçileriyle görmeyi tercih ederim ve geçen gün hayatın boğalarımla oynandığını görmeyi tercih ederim. Zaferimiz onların, otantik süper kahramanlardır. Tehlike olduğu sürece kahramanlar olacak; Tehlike olduğu sürece boğalar olacak.

“Koşmadan hapsedilecek mi?”

“Hayır, hiçbir şekilde.” Muhafazaları seviyorum ve tüm hayatım boyunca hapsedilen bir kasabadan olduğumu varsayıyorum, ancak koşmadan hapsedilmez. Benimle, en azından sayılmazlar; Çok, boğalarımı giymem.

“Joseba Asiron'un dışında olsaydı, koşular bitmiş olurdu.”

—Ble, sonra 'Limuzinler' sokaklarından geçmeye hazırlanın çünkü Bravo'nun çiftlikleri gitmiyor. Benimle sayılmaz.

—Pamplona, herkesin kim olduğunu bilmese bile hayvanların ne ilan edildiğini bildiği boğanın sanctorumudur.

“Bu bir sorumluluk, ama aynı zamanda bir gurur.” Merhamet Evi bize harika davranır, bizi düşünür ve ekonomik olarak da iyi davranır. Onlarla dönüyorum çünkü hak ediyorlar. Meydan her gün, hapsetme ve koşuda doldurulur ve bu da çok iyi yaptıklarını gösterir.

“Gümüşle konuşarak Mekke, herhangi bir şirketten aylık olarak çiftçilere bakıyor mu?”

“Evet, daha iyi ödeme yapıyorlar ve bize daha iyi davranıyorlar.” Ve bu, José Okulu tarafından ihtiyaç duyulduğu yerde söyleniyor. Bu nedenle, hiçbiri gibi Pamplona ile dönüyorum.

“Bir boğa ürediğinde ne ya da kim düşünüyor?”

– Hayranların titreşmesini ve boğanın kahraman olmasını istiyorum. Partiyi harika yapmak için boğalar yaratıyoruz, böylece boğa güreşçileri kahraman olarak görülüyor.

—Bürülük Meydanı Anıtsal Navarra. Boğukçular bunun boğaları da etkilediğini mi söylüyor?

“Tabii ki, Bulls'ın konuşmaması.” En kötüsü telaş olmadığı için, en kötüsü muazzam pujazos. Benimki hoove kanıyor ve hala çok kast aldı.

—Katlamalar, koşuların kamu zincirindeki muhafazalar olarak televizyonda yayınlanmasını talep edebilir, değil mi?

“Keşke, ama TV1'den bunlarla yapabilecek kimse yok.” Bir yolu yok. Onları nasıl harcadıklarını zaten biliyoruz …

–Al 'Rey' ve 'Ye-yé' kız 'Pedro Sánchez'e karşı hakaret şarkıları her öğleden sonra katıldı.

“Herkes neyi hak ettiğini önerir.”