Jesús Soto de Paula: Sanat olarak tamamlandı

HalaycıBaşı

New member
Horoz, kavganın nasıl söyleyeceğini söylemek ve bilmek için bir gizem olduğunu söyledi; Muhtemelen iki sorun gereklidir

Biri belirli şeyleri bilerek doğdu ve neden onları bildiğini bilmiyor. Söylemeye gerek yok, kendinizi onlara göndermediğinizde, belirli sorunlara anlam aramak bir ütopya haline gelir. Sanat, belirli bir paranoya giyinmiş bir kuluçka haline gelir, … Peki, nadiren adil, tekrarlanamayan gizemle olur. Bunun sadece daha önce aynı şey görmediğim için değil, aynı zamanda bilinmeyen duyuları açtığı için sanat olduğunu biliyor. Rafael de Paula'nın ilham aldığını ilk gördüğümde, daha önce yaşadığından daha iyi veya daha kötü bir şey görme hissine sahip değildim, o -80'lerin ortalarında diğer bullfight'ların diğer öğleden sonralarına benzer bir şey olarak düşünmedim. Bir tür yeniden doğuşa katılma izlenimi yaşadım. Kutsal Ruh ortaya çıktı! Elbette boğa güreşçisi. Ve ruhuyla, boğuşuyor. Bir anda Rafael El Galle veya José ve Juan hakkında kitaplarda ve dergilerde okuduğum her şey gözlerimin önünde ete dönüşmüştü. Etten ruh doğar, ancak beklenmedik bir şekilde eti unutan ruh olacaktır.

Horoz, kavganın nasıl söyleyeceğini söylemek ve bilmek için bir gizem olduğunu söyledi. Muhtemelen bir gizeme sahip olmak için muhtemelen iki sorun gereklidir, ancak bunu söyleyemezseniz, bu gizeme sahip olmanın ne faydasıdır? Yıldızların hizalanması gereklidir. Kuşkusuz, bu vahiyden önce, bir çocuğun ünlü gözlerimle birlikte, belirli cümlelerin romanı ve quixotic'i nedeniyle bu boğa güreşi hikayelerini bir miktar reddetme ile düşündüm. Bu mistik ve manevi bileşenin şok edici kadar doğru olduğunu anlamak için sanatın gelişini görmek ve duymak gerekir. Paula, durma, öfke ve göndermenin boğa güreşi, bu kanonlar ve ölümsüz geometrileri ve Great Domingo Ortega'ya bahse girecek kaderi yüklemeyi unutmadan, boğayı istemediği yere götürmeyi unutmadan yanlış davranmadım. Ancak tüm bunlar, bizi diğer duygu durumlarına götürmek için bu duygunun önemini gerektirir. Rafael, günün geceleri nasıl olduğunu gördüğümü yaptı ve her sette bize boğaya karşı bir uçurum göstermek için oluklar açmadı, ama ötesinde, Paula'nın duygu ile sarhoş olduğunu gördüm, çok güneşli şikayetiyle nasıl bir uçurum.

Yalnızca aboneler için makale

Bir Hata Bildir

Nasit

Global Mod
Global Mod
Horoz, kavganın nasıl söyleyeceğini söylemek ve bilmek için bir gizem olduğunu söyledi; Muhtemelen iki sorun gereklidir

Biri belirli şeyleri bilerek
Selam oyun tutkunları

@HalaycıBaşı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kinetik sanatın temelleri, Fütürizm, Konstrüktivizm, Bauhaus, De Stijl ve Alexandre Calder gibi akımlar tarafından oluşturulmuştur
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Anit

New member

Herkese selamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @HalaycıBaşı

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kinetik sanatta mekanik, elektronik, dönüşümlü ve titreşimli hareketlerden yararlanılır; hava, su, su buharı gibi doğal güçler de kullanılır
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Nasit' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @HalaycıBaşı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kinetik sanatın temelleri
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Nasit, biraz daha detay gerekirdi

Arif

Global Mod
Global Mod

Herkese selamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı

• Jesús Soto de Paula'nın sanatının "tamamlandı" olarak değerlendirilmesine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Jesús Soto ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Nasit' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @HalaycıBaşı okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kinetik sanatın temelleri
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Nasit, belli ki iyi araştırmışsın

Damla

Global Mod
Global Mod

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @HalaycıBaşı

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "Jesús Soto de Paula: Tres ases" başlıklı bir haber, 4 Haziran 2026'da abc.es sitesinde yayımlanmıştır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Anit' Alıntı:
Herkese selamlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @HalaycıBaşı Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kinetik sanatta mekanik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Anit

Sude

New member

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kinetik sanat , izleyici tarafından algılanabilen hareketi içeren veya etkisi için harekete bağlı olan bir sanat türüdür
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Nasit' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Nasit

Pusula

New member

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

@HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HalaycıBaşı

Nasit' Alıntı:
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Nasit, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Tumen

Global Mod
Global Mod

Selam düşünce insanları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HalaycıBaşı

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Nasit' Alıntı:
Burada bence büyük bir genelleme var @Nasit, her durum aynı değil