Dua Lipa'nın Diskosunun Toplam Ecstasy

HalaycıBaşı

New member
05/12/2025

11: 32 saatte güncellendi.

Apocalypse'in Mayıs ayının 1. yılı. Dua Lipa, Madrid'e, en azından kısmen Michael Jackson sayesinde var olanların kolunun altında yeni bir albüm, 'Radikal İyimserlik' ve toplam bir gösteri ile geliyor.

Çağrılar, çok yönlü bir senaryo, bir düzine dansçı ve bir sanatçı (“dua, dua!”, İnsanlar bir öncekinde bağırıyor) var Karizma ile yönetiyor Cotarro.

İle başlamak 'Eğitim oturumu'bundan sonra gelecek olandan daha minimalist. Bir sürü Anglo -Saxon'un standları doldurması, kolayca çılgınca ', daha fazla dans ve halka devam ediyor.

Dua Lipa, dans gövdesine ek olarak altı parlak müzisyen eşlik ediyor. Bunlardan birine bakıyorum, klavyeler, dizüstü bilgisayarlar ve kablolar arasında gizli. Konser boyunca keman, gitar, tef çalıyor Küçük Kahramanlar Her zaman Prota'nın arkasındalar (Samsagaz Gamyi?).

'Havaya uçuruyor' İngilizlerin müziğinin yaşadığı funk/disk melezinin başlangıcının ve iyi bir örneğidir. Şarkılar zamansız bir tarzda, seksenli bir albümde veya ilk 2000'de olabiliriz.

Dansçılar kaybolur ve Dua Lipa, daha yakın bir blok ve “Unflugged” için pistin merkezine aktarılırken halka girer.

Oradan geliyorlar 'Bu duvarlar'Dua Lipa'nın saygın olanı memnun etmek için İspanyolca şarkı söylediği Enrique Iglesias'ın 'Maria'Bu mütevazı kronikleştirici için gecenin en iyi kompozisyonu.

Kostümlerin durdurulması ve değişiminden sonra (konserin tek “ama”, bazen bu duraklamalar biraz uzun olur), büyük günde bir gelin gibi giyinmiş ve sesler 'Sonsuza Kadar Düşmek'herhangi bir zaman olabilecek bir popoero klasiği.

En az alkışlanan 'sizin için mutlu', algoritmanın çok fazla sevgisi olmamalıdır. Bana öyle geliyor ki konserin en iyisi, heyecan verici, komik, dinamik ve tek bir gitarla.

Sesler 'Tekrar aşk' Ve mobil bir platformda duran Dua Lipa, Movistar Arena için uçuyor. Alevler etraflarında büyür ve sonunu koklamaya başladığımda beyaz bir vizon ceketinde sosis şarkı söyler.

Atzzo'nun son değişikliği ile geliyorlar 'Yeni Kurallar'Barbie ve Margot Robbie sayesinde zafer kazanan ve 'Şimdi Başlamayın' olan bir reggaeton, 'Dans the Night'.

Band, BIS'den önce kaldırıldığında parti pistte toplamdır. Hepimiz geri döndüklerini biliyoruz ve yaptıkları zaman büyük başarıları 'Houdini' geliyor.

Konseri bitiriyor Toplam ecstasy Ve Tribune arkadaşlarım kalp krizine yakın. Onlara sakinleşmelerini söylerdim, ama ne için? Hayat sadece bir ve gerçekten, neredeyse kıskanç hissediyorum.

Bir Hata Bildir