Angel Antonio Herrera: Morrison, başka bir rolde

HalaycıBaşı

New member
Kapıların siyah meleği olan Jim Morrison, hepsinin ötesinde, bir şair mesleği, bir acı tasarımı söylemek gibi, seçkin bir varlık ve zevkin vagabond'u arasında. Ve bu tasarım bize bolca geliyor … başlık altında garanti 'Jim Morrison: Toplanan İş'Morrison'un tüm metinlerinin toplandığı, zaten bilinen veya yayınlanmış olan zengin ve anıtsal bir cilt ve 71 yazında ölümüne kadar son yıllarının yayınlanmamış, daha fazla aforizma köşesi ve yıpranmış etli bir buket.

Biz öyleyiz Lanetli bir grafomyakın lirik ve toplam İncilbu, tehlike iklimlerinin provokasyonu ve zevkine uygun olarak şarkıyı ve aynı zamanda ayeti gezdi. “Duygularımızı birlikte kaybetmek, geceyi nehre atmak,” diye yazıyor Morrison bir noktada yazıyor ve bu kelimeler, daha önce veya paralel olarak, yirmi yıl süren hesaplanamayan bir yaşamla uzanan bir militanlığı şifreleyebilir, örneğin. Jimi Hendrixherhangi biri Janis Joplin.

Bu çalışma, film okulundaki ortak gençlikten sanatçının kendi ölümüne kadar Morrison'un samimi arkadaşı Frank Lisciandro'nun sürekli çabasından kaynaklanıyor. Böylece çalışma tam ve samimi hale gelir. Kopya güzel bir Kultrum kitap el sanatları. Kısacası, bir film yapımcısı veya efsanesinde bifurcó'nun vasiyetinden önce Mitolojik senaryo canavar veya kayalıkların kendilerinin melankolik rehinesi, çünkü bir adam kalabalık içerir, BaudelaireMorrison için bize hizmet ediyor. Ayrıca tanıtılan yazarlarına yakınlar gibi Rimbaud, Burroughs veya Blake.

Burada, Morrison'un, çocukluğundan beri, dünyada var olmanın bir yolunu yazdıktan sonra, çoğu zaman, içinde dünyada olmamanın bir yolu olduğunu doğrularız. Çünkü bu ham sayfalarda yaşıyor Bir Kaya İdolü Lymerjik gecelerde bir dizi sonsuzluk taşıyan, gemi enkazından biten son yaşamaya verilen mezarlıklarda yalnız yürümeyi sevdiği, hangi vahşi kıyılarda bilinmemektedir.

Arif

Global Mod
Global Mod
Kapıların siyah meleği olan Jim Morrison, hepsinin ötesinde, bir şair mesleği, bir acı tasarımı söylemek gibi, seçkin bir varlık ve zevkin vagabond'u
Merhaba soru sahipleri

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Damla

Global Mod
Global Mod
Kapıların siyah meleği olan Jim Morrison, hepsinin ötesinde, bir şair mesleği, bir acı tasarımı söylemek gibi, seçkin bir varlık ve zevkin vagabond'u
Selam gündemi takip edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Arif' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Arif

Sude

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @HalaycıBaşı

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Arif' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Arif, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Nasit

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HalaycıBaşı

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sude' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @HalaycıBaşı Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Arif, buna
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Sude, detay yoğun

Tumen

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @HalaycıBaşı

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sude' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @HalaycıBaşı Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Arif, buna
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Pusula

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sude' Alıntı:
Yine de şunu söyleyeyim @Sude, konu ciddiye alınmalı

Anit

New member
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Damla' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Damla, fazlaca iddialı geldi