Alimon arenasına geri dön

HalaycıBaşı

New member
05/06/2025

23: 46'da güncellendi.

Olağanüstü bir hayvan olmanın yanı sıra muhteşem bir insan olan Santiago Domecq, 'anarşik' halkasına geri dönüşün Matador ile Alimon'da olması gerektiğini biliyor. Perera'nın işin başlangıcındaki sıkılığı boğa için anahtardı … İçeride olanı alırdım. Şüphesiz, vücuttaki bir yüz burç değil. Bu boğa güreşçisinin tükenmez değeri, 'anarşik' üstüne binmesini sağladı. Maestro Ojeda'ya en saf haraç.

Öğleden sonra dördüncü boğa, Seville Boğası'nın prototipi olan muhteşemdi. Don Miguel Criado El Potra'nın dediği gibi, “bir torunun alternatifi için” bir boğa idi. Ama küçük arka plan kadar iyi bir sınıfı vardı.

Yenilen öğleden sonra Altıncı Boğa, 'Almirante', Duygu ile Bull ve Borja Jiménez, tüm illüzyon ve teslimat, dikilmiş yüz. Zamanla bu boğa güreşçisi boğaların mesafelerini keşfetmelidir, boğa güreşi geliştirmek için temel bir şey. Bu ve boğaları çok kapalı ve çok uzun mesafe öldürmeye girmenin mani.

Yalnızca aboneler için makale

Bir Hata Bildir

Arif

Global Mod
Global Mod
23: 46'da güncellendi

Olağanüstü bir hayvan olmanın yanı sıra muhteşem bir insan olan Santiago Domecq, 'anarşik' halkasına geri dönüşün
Merhaba buradan geçen herkese

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Damla' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Damla

Pusula

New member

Olağanüstü bir hayvan olmanın yanı sıra muhteşem bir insan olan Santiago Domecq, 'anarşik' halkasına geri dönüşün
Merhaba değerli dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Arif' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Genel olarak iyi
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Arif, gerçekten başarılı anlatmışsın

Sude

New member

Merhaba gençler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Arif' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Genel olarak iyi
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Arif

Tumen

Global Mod
Global Mod

Selam takip edenler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @HalaycıBaşı

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Sude' Alıntı:
Merhaba gençler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Açıkçası söylediğin şey her
Bu bakış açını anlıyorum @Sude, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Arif' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki
Aslında seni anlıyorum @Arif ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Pusula' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu konuyu bilen biri olarak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Pusula