Adanın boğaları

HalaycıBaşı

New member
Değirmen ve hendek

Boğaları yükseltmek sadece çılgın bir şey olabilir ve gerçekten tehlikeli olan şey çok aklı başında olmaktır

Jesús Soto de Paula

Seville

Her zaman boğaların çiftçilerine benzediğini düşündüm. Mecazi olanın ötesinde, kuşkusuz anlamını içerir, çünkü cesur bir boğa, çiftçisinin hayallerinin ve çelişlerinin sonucu olmayı bırakmaz, bu da birçok kez … doğru olduğu için yanlış; Bulls, bildiği söylenenler, inekleri bile bilmiyorlar. Salvador Gavira Boğaları adasında, zaman aşımı olan, sessizliğin Utreros'un tırmandığını veya bazı boğa kavgalarının Mugidos ve yeniden inşa ettiğini ortaya çıkardığında, zaman aşımına uğramış bir yer var.

Salvador Gavira, Boğaların Kutsal Ruhu'nu hayal eder, akıllılık arasında cesur ve delilik arasındaki ilkel öz, bir Cattleman olmanın sadece delilikle ilgili yaratıcılıkla başa çıktığını bilir. Çünkü boğaları yükseltmek sadece çılgın bir şey olabilir ve gerçekten tehlikeli olan şey çok aklı başında olmaktır. Fernando Villalón gibi yeşil gözlü cesur aramakla ilgili değil, bu, zarafeti olabilecek yeşilimsi pitonların ucu bile değil, birçoğunun bir icatından başka bir şey değildi, ama bu hala edebi bir pandomim.

Gerçekten ustaca villalón'u (o ezoterik şair) arayan şey, o kadar evcil bir boğa oldu ki, öne koyduğu ve pitonlarına dokunma konusunda daha az haklı olmadı ve onu buldu, çünkü boğaları onları ne Joselito ne de Belmonte istemedi. Bu nedenle, Gavira'nın Boğası, bir kişinin neyin arzuladığını ve bilgelik ve rahatsızlık yoluyla, sabitlik ve bir tür saldırısında reenkarne olduğunu anlayabiliriz. Vahşi ve anarşik arasında, büyükbabasının ve babasının varisi, Antonio Gavira'nın özlemi, budiosynquilla çiftliğinde, bu türden bir uçağın, bir uçağın, bir uçağın, bir uçağın, bir uçağın, bir bokun, bir uçağın, bir uçağın, bir bokun, bir kenara bırakılmasına neden olan bir uçağın sadakatini bulduğunda bir romantizm gereklidir. Güneşten Luna'ya kadar, sadece cesur boğa için bu sevgi için nasıl yaşayacağını ve saman yataklarda ve hackleme samanlık olmadan, asalet yoluyla önemli fuarlarda olmasını isteyen bazı boğaların saldırısına bu inancın dua ettiğini hissediyor.

Yalnızca aboneler için makale

Bir Hata Bildir

Sude

New member
Değirmen ve hendek

Boğaları yükseltmek sadece çılgın bir şey olabilir ve gerçekten tehlikeli olan şey çok aklı başında olmaktır

Jesús Soto de Paula
Merhaba düşünenlere

@HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boğalar AVM'nin ürün yelpazesi şu kategorileri içermektedir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Arif

Global Mod
Global Mod
Değirmen ve hendek

Jesús Soto de Paula
Selam sevgili insanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Boğalar AVM, 2000 yılından bu yana 50.000'den fazla ürün çeşidi sunmaktadır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sude' Alıntı:
Merhaba düşünenlere @HalaycıBaşı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boğalar AVM'nin ürün yelpazesi şu kategorileri
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Sude

Tumen

Global Mod
Global Mod
Değirmen ve hendek

Jesús Soto de Paula
Selam sorusu olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Adanın boğaları ifadesi, farklı bağlamlarda farklı anlamlar taşıyabilir. İşte bazı olası yorumlar
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Arif' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Boğalar AVM, 2000 yılından bu yana 50.000'den fazla ürün
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Arif, o zaman daha ikna edici olurdu

Nasit

Global Mod
Global Mod
Değirmen ve hendek

Jesús Soto de Paula
Selam ilgi duyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @HalaycıBaşı

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Tumen' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Adanın boğaları ifadesi, farklı bağlamlarda farklı
Kısaca diyeyim @Tumen, konu düşündüğümden genişmiş

Anit

New member
Değirmen ve hendek

Jesús Soto de Paula
Herkese iyi sabahlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Nasit' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @HalaycıBaşı Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Kısaca diyeyim @Tumen, konu düşündüğümden genişmiş
Aslında seni anlıyorum @Nasit ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Pusula

New member
Değirmen ve hendek

Jesús Soto de Paula
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @HalaycıBaşı

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Anit' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HalaycıBaşı Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Aslında seni
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Tumen' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Adanın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Tumen, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Nasit' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @HalaycıBaşı Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Kısaca diyeyim @Tumen, konu
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Nasit, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor