“Van Gogh'un kulağından pes etmiyorum ya da reniego yapmıyorum, ne de bunu yapmayacağım”

HalaycıBaşı

New member
04/08/2025

Saat 20: 50'de güncellendi.

Kennedy'nin öldürülmesinden önce Kennedy'nin cinayetinin gerçeğini bileceğimiz bir zaman vardı. Leire Martínez Van Gogh'un kulağından. Ve az ya da çok devam edecek, çünkü şarkıcı, çizgiler arasında nasıl okunacağını bilenler için ipuçları vermeye devam etmesine rağmen, tam olarak ne olduğunu netleştirmeyi bitirmiyor. Ve bu Cuma, 'My Name' ortaya çıktığında, eski arkadaşlarına birkaç dart başlattığı ilk solo bir şarkı, hayranları kendi araştırma hatlarını açabilir.

Bu şarkıyı yaratmak nasıl oldu?

Terapötik olduğu ve terapötik olduğu bir ihtiyaçtan doğar. Bana biriyle yüzleşerek bağırmasını yerine bir şarkı ile kusmayı tercih ettim.

'Benim adım' beyaz ve şişe, metaforlar veya subterfuges olmadan. Yazarken bir noktada kendi kendine sansürlendi mi?

Bir cümleyi değiştirdim, ama neredeyse daha kötü göründüğüne dikkat edin (gülüyor). Ben böyleyim, benim için bir eşek bir eşek ve bunun nedeni bir dereceye kadar otizme sahip olabileceğine inanıyorum. Hayatımda mizah çok kullanıyorum, ama bazen belirli gizli mesajları algılamakta zorlanıyorum. Bu yüzden Nougat'a gidiyorum. Anlamam gerekiyor, hem anlama yaparken hem de ifade ederken çok tam anlamıyla kendimi başka bir şekilde nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum, çünkü deneyimlerime göre kendimi net bir şekilde ifade ettiğimde, çarpıtma için daha az marj var.

Grup dışında olduğunu bildiğinde ilk hayal kırıklığı arasında ve öfke, aralarında bazı suçluluk hissi olduğunu hayal ediyorum.

Kesinlikle yanlış bir şey yaptığımı biliyorum. İşler beyaz veya siyah değildir ve bunu genel olarak dünya çapında görüyorum. Bu toplumda her şey, iyi ya da kötü, benimle veya bana karşı kazanma veya kaybetme perspektifinden görülür. Çeşitliliğe inanıyorum, her birimize ne katkıda bulunabileceğimize ve hayatımda uygulamaya çalışacağımıza inanıyorum. Bu nedenle, bu şarkı sınıf arkadaşlarım olanlara karşı değil, bu söylemem gereken bir şey, ama söylüyorum ve hepsi bu. Ve buradan devam et. Bu süreçte birçok andan geçtim ve bizimki birçok şey olduğu sürece bir ilişkide. İyi ve kötü ile her şeyle kalıyorum. Benim için her şey beni buraya getiren bir öğrenmenin parçası.

Gruba girdiğinde sınır koymadığını, ancak belirli bir anda onları koymayı öğrendiğini söyledi. Bize bir örnek veriyor mu?

Tüm illüzyonumla geldiğimde geldiğimde, bana, o prizmadan ve o yerden ve 17 yıl önce sahip olduğum yeteneğe olan fırsata çok minnettarım, şu anda sahip olduğum şey değil, çünkü 17 yıllık öğrenimden yoksun. İlk başta kriterlerimi veya seçeneklerimi, belki de yeterince arzu veya duyulacak veya dikkate alınması gereken yeterli güçle savunamayabilirim. Ya da belki onları vermem istendiği için değil, kendimi kendim gibi getirdiğim için onları ifade etmedim bile. Hata bununla da ilgisi var, iyi yapmadığım, onlara ve kendime karşı iyi yapmadığım şeyler olduğunu biliyorum ve hepsi bu.

Mektupta aynı zamanda uzlaşma için açık bir pencere bırakır.

Grubun pes etmiyorum ya da reniego'unu da hiç yapmayacağım. Tüm kariyerimle, bir bara içecek koymaktan, çocukların kıçlarını temizlemekten veya bir okulda uygulama yapmaktan çok gurur duyuyorum çünkü eğitim okudum.

Her neyse, insanlar hala ne olduğunu tam olarak bilmiyorlar. Grubun geri kalanıyla aynı haklara sahip olmak için daha fazlasını oluşturmak istedim mi?

Evet ve hayır. Söylemek istiyorum, tek bir faktör yok. İnsanlar arasındaki ilişkilerde, birçok şey birçok dış faktörü ve diğer iç faktörleri etkiler. Hayatınızı etkiler, içinde yaşadığımız dünyayı nasıl istediğinizi, önceliklerinizin ne olduğunu, en yakın ortamınızı, ailenizi, çocukları nasıl etkilediğini etkiler. Kişisel bir ilişkimiz ve bir istihdam ilişkimiz vardı, çünkü arkadaş olduğumuz doğru ve müzik yapıyoruz, ancak müziğin uzun zamandır bir iş, bizi besleyen, yaşadığımız bir iş haline geldi. Bunun müzikte yaşayabileceğim bir iş olduğunu ve başka şeyler yapmak zorunda olmadığım için teşekkürler, ancak iş ilişkisinin bu kısmında diğer faktörler müdahale ediyor: kayıtlar, yöneticiler … ve sonunda bir şey kümesi. Bazen bazı sorunlarla daha fazla duyarlı olursunuz, diğerleriyle değil, daha fazla kazanmak veya daha az kazanmak istersiniz … müdahale eden birçok faktör vardır.

Bir şey kümesi olmasına rağmen, her zaman camı dolduran bir damla vardır.

Camı dolduran damlacıkların, belirli bir zamanda evet ya da hayır deme yeteneğiniz olduğuna inanıyorum, çünkü aynı şey, bir yıl önce sizin için kırmızı bir çizgi anlamına gelmiyordu ve aniden öyle. Ama bir yıl önce bu kırmızı çizgiyi işaretleme yeteneğine sahip değilsin.

Geçtiğimiz hafta sonu, Amaia'nın gruba dönüşü hakkındaki söylentiler kesinlikle patladı. Promosyonunuza başlamadan sadece birkaç gün önce çok tesadüf değil mi?

Dürüst olmak gerekirse, tesadüf olup olmadığını bilecek hiçbir verim yok. Umurumda değil. Benimkine odaklanıyorum ve gerisi gürültü. Kasıtlı bir gürültü ise? Kasıtlı olanlar için daha kötüsü.

Amaia'nın ağlarındaki son yazı, ilk aşkın dayanan ve aşağıdakilerin unutulduğunu söyleyen bir kulak şarkısından bahsediyor.

Bunun benimle ilgisi var mı? Unutulan aşk mıyım? Birisi beni unutmaya karar verirse, onu yönetmeye. Kimseyi unutmak istemiyorum. Birinci, üçüncü veya son aşkım olup olmadığını bilmiyorum, ama onlar benim aşkım oldular ve olmaya devam edecekler. Bu tartışmaya girmek istemiyorum, ona neden koyduğunu sormalısın. Ve eğer benim için gideceğini söylüyorsa, o zaman telaffuz ediyorum.

Bir Hata Bildir