Ramón Valencia, José María Garzón'un olası bir belgesel sahtekarlığı konusunda uyarıyor ve şu yanıtı veriyor: “Oldukça sinirlendim”

HalaycıBaşı

New member
Sevillian şirketleri arasındaki ilişki Gelecek Sayfalar ve Mızraklar şirketin uyarısından sonra daha da gergin görünüyor Ramon Valensiya yaptı Santander Kent Konseyi El Diario Montañés'in bu Pazartesi açıkladığı gibi, kınamak için José María Garzón belgede sahtecilik suçuna maruz kalabilirdi imzasını taklit ettiği iddiası Diego Ventura'nın avukatı Santander boğa güreşi arenasının ödülü için kamu ihalesine sunulan bir ön sözleşmede, sonunda Lances de Futuro şirketi kazandı.

Sadece birkaç gün önce José María Garzón'un şirketinin bir kez daha şirketin yönetimini devraldığını öğrendikten sonra Cuatro Caminos boğa güreşi arenası tekliflerini ortaklaşa yaptıkları teklife dayattıktan sonra Ramón Valencia ve Toño Matillabu Pazartesi El Diario Montañés aracılığıyla bu ikilinin Diego Ventura'nın avukatının imzasını talep ettiği öğrenildi. Andrés Caballero“olmak belediye memuru tarafından muayene edildi ve eğer değerlendirme tablosunun yanlış olduğu kanıtlanırsa,Lances de Futuro'ya verilen ödül iptal edildi».

ABC, José María Garzón ile temasa geçti ve kendisi de “oldukça kızgın, aynı zamanda üzgün». Sorular Garzón tarafından telefon hattı aracılığıyla başlatılıyor: «İmza taklit edebilecek kapasitede olduğumu mu sanıyorsun?». Taraftarların birkaç sezon boyunca Pagés şirketine muhalif bir pozisyona atfettiği Sevillalı iş adamı, vicdanının rahat olduğunu iddia ediyor «çok sessiz» ve Diego Ventura'nın temsilcisiyle WhatsApp mesajlarını göstermek için kişisel randevu almayı teklif ediyor.

José María Garzón'a göre, Cuatro Caminos arenasının ödülü için Santander Belediye Meclisi'ne sunduğu teklif «Ön sözleşme olduğu için kimsenin imzası yok tüm temsilcilerin bunu sunmam için bana yetki vermesini rica ediyorum. Bu sözlü bir yetkilendirmedir, ancak Diego Ventura söz konusu olduğunda bunu WhatsApp'a Santander, Malaga ve Almería'da kazanacağı miktarlarla taahhüt ettirdim ve kabul ettim.

Sevillian işadamı teklifinde şunu garanti ediyor: yalnızca “PP” imzası görünür (profesyonel başına)bu ön sözleşmeyi imzalama sorumluluğunun kendisine devredildiğinin teyidi olarak. El Diario Montañés'ten gelen haberi duyduktan sonra Garzón, Diego Ventura'nın avukatıyla iletişime geçmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. ABC de bunu denedi ama yine de başarısız oldu. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayı reddeden Ramón Valencia.

Hayranların çokça bahsettiği Ramón Valencia ile olası kötü ilişki konusunda José María Garzón şu güvenceyi veriyor: “onun yanında hiçbir şey yok» ve örnek olarak şunu veriyor: Boğa güreşçisi Javier Zulueta'nın iki kez işe alınmasıMorón de la Frontera'nın ve özellikle Santander'in boğa güreşi arenaları için Pagés şirketinin yöneticisinin oğlu tarafından yetkilendirilen. «Sevilla'daki şirkete büyük saygı duyuyorum ve yarışmaya katılma hakları dahilindeydi. Çok şaşırdım çünkü yarışmaya başka bir yere gitmemiştim», diyor Garzón, şirketinin büyük derebeyliğini elinden almaya çalıştıkları gerçeğine atıfta bulunarak.