“Kayıtlar tarafından sunulan sözleşmeler korkunç, kabul edilemez”

HalaycıBaşı

New member
05/31/2025

04: 38 saatte güncellendi.

Tür ve ticari rock Kanadalı süperstar Bryan Adams, eğlence dünyasının toplam ünlüsü ve uluslararası müzikal ana akımın fahri üyesi 'indie' oldu. Evet, evet, iyi okudular. 'İndie'. 'Kuruluş' kurallarını takip eden bir ömürden sonra (ilk sözleşmesi, hala küçükken, zaten çokuluslu bir ilgiliydi), Kingston sanatçısı (Ontario), on altıncı albümünü başlatarak emeklilik yaşını yeni bir sahnenin başlangıcıyla eşleştirdi, on altıncı albümünü başlattı. 'Yumruklarla yuvarlan'kendi mühür kötü kayıtlarınızla.

Albüm 29 Ağustos'ta gelecek, ancak bu sefer Adams İspanyol hayranlarına Live'dan önce onu dinleme fırsatı vermek istedi. 4 Haziran'da Alicante'de başlayan tur (Alan 12) ve bu Pamplona (6. Gün, Navarra Arena), Ávila'dan (7. Gün, Mérida (8, Roma Tiyatrosu), Malaga'da (10, Cortijo de Torres Oditoryumu ve Santiago de Compostela (12, festival veya DO Camiño).

Yeni albüm çok rocker geliyor, AC/DC gibi görünen riffler var! Mevcut pazarda daha fazla rock'n'roll gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?

Hiç. Bu vesileyle yapımcı kendim oldum ve bestelemeye başladığımda orada neler olduğuna bakmadığım için, söyledikleriniz herhangi bir etkisi olmadı. Sadece beni mutlu eden müziği yapıyorum. Niyet ifadeleri yapmak için şarkılar yapmak istemiyorum, sadece arabamda iyi görünmeye çalışıyorum.

Eski tarzında 'Tekrar arkadaş olacak mıyız?' Kime adıyorsun? Belki Amerika Birleşik Devletleri'ne?

Bunu yazdığımda düşünmüyordum (gülüyor). Yaşam boyunca kaybeden insanlara adanmıştır, kayıp bir şarkıcı olarak nasıl yansıtılacağını bilmeniz gereken en büyük gerçeklerden biridir. Ve bu, herkesin tanımlayabileceği evrensel bir konudur.

Bir mühür yaratma dürtüsü nasıl ortaya çıktı ve bağımsızlığı tercih etti?

Tüm hayatım boyunca çokuluslu kayıtlarda bulundum ve son zamanlarda, bana onlarla devam etmeleri için koşullarını teklif ettiklerinde ya da gittiğimde geri dönmeleri için kesinlikle kabul edilemezlerdi. Bu isimle kötü kayıtlar oluşturdum çünkü takma adlarımdan biri 'Badams'. Bir süre Bad News adlı bir bültenim vardı, Bad Tours adlı bir ajans … bu yüzden mühürün kötü kayıtlardan başka bir adı olamazdı. Bestelemek için ilham kaynağı olduğunu hissettikten sonra, yeni şarkıların bir eve ihtiyacı olacağını kabul etmenin zamanı gelmişti ve sonra şüphe etmeye başladım. Çünkü çokuluslu şirketler tarafından sunulan sözleşmeler dediğim gibi korkunçtu. Yani, «Sana ne söylediğimi biliyor musun? Kendi başıma süreceğim ». Ve bunu yapmak için harika zaman geçirdim. Bu işte başınıza gelebilecek en kötü şey eğlenmeyi bırakmaktır. Bunun için müzisyen oldum. Bu yüzden şeyin eğlenceli görünmeyi bıraktığını fark ederseniz, yeni bir şey icat etmelisiniz.

Yeni albümü 'Roll With The Punches' ('Fit the Blows') deniyor. Endüstrinin darbelerini iyi ve yaşamın nasıl sığdıracağını bilmek bir adam olduğunu söyleyebilir misiniz?

Evet, çekmeye katlanmalısın, 'bebeğim'. Sağlam bir görünümle ilerlemeye devam etmelisiniz ve eğer düşerseniz tekrar kalkarsınız.

Müziğin bugün nasıl tüketildiği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bazen bunu düşünüyorum ama biliyor musun? Bu konuda hiçbir şey yapamam. Ancak tüketilme şeklinden daha fazla, ödenme şekli beni rahatsız ediyor. Sanatçıların sefil akış oranları var, bok ödemiyorlar! Hepimize nasıl ödeme yaptıkları çok güçlü … tek olumlu taraf, eğer bir tura giren bir sanatçı iseniz, akış size müziğinizi birçok ülkede bilinir hale getirme olasılığını veriyor ve daha sonra oynayabileceğiniz. On beş yaşımdan beri dönüyorum ve internet müziğimin tüm lanet zamanı soymasına izin verse de, aynı zamanda başka türlü ulaşamayacağınız yerlerde tanıtıyor. Avantajlar ve dezavantajlar vardır.

İspanya söz konusu olduğunda, bir Vigo kafeteryasında küçük bir konser verdiği zaman gibi çok komik anlar. Bunlar diğer ülkelerde mi yoksa İspanya ile özel bir bağlantı mı?

Evet, kafeteryayı hatırlıyorum, harika zaman geçirdik. Endülüs'e birkaç kez çocukken geldim, ancak bunun dışında, tüm dünya müzik severler arasında İspanyolların en tutkulu olduğu iyi biliniyor. Tanıdığım çağdaş müzisyenlerin çoğu, neredeyse tüm sanatçılar, İspanya'ya gittiğinizde, halkla her zaman size çok heyecan verici şeylerin olacağı açıktır. Ne almak istiyorum!

Bir Hata Bildir