Junta de Andalucía, Boğa Başkanları ve Veterinerleri için III Teknik Günleri Düzenler

HalaycıBaşı

New member
BOĞA GÜREŞİ

Danışman Antonio Sanz, bu teknik oturumları Granada'daki Bölgesel Hükümet delegasyonunda açacak

Bu baskı sırasında, Junta de Andalucía'nın yeni düzenlemesi, hükümet ekiplerinin derinlemesine bilmesi için analiz edilecek

İlk teknik günler Antequera'nın gerçek satışında gerçekleşti ABC

Jesús Bayort

03/23/2025

10: 29 saatte güncellendi.

Başkanlık Bakanı, İçişleri, Sosyal Diyalog ve İdari Basitleştirme, Antonio Sanzbu Pazartesi açılıyor III Devlet ekiplerinin teknik konferansı ve bu baskıda D'de yapılacak olan Endülüs Bullring veterinerleriGranada'da otonom hükümetin temizlenmesi. Bu kurs sırasında, Endülüs hükümetinin son yıllarda çalıştığı yeni boğa güreşi düzenlemesinin yakın onaylanmasıyla tarihlerin yakınlığı nedeniyle, oturumlar onlara odaklanacaktır. Analiz ve düşüncelerBaşkanlar, veterinerler ve uzman hukukçularla.

Pazartesi günü, 24 Martdanışmanın müdahalesiyle açılacak Antonio Sanzardından Mariano de Ladas tarafından koordine edilen ve Bullring'in başkanlarıyla birlikte José Luque, Manuel Rosa ve Alejandro Mullor. Veteriner hekimleri ve hükümet delegeleri ile diğer yuvarlak tablolar, akşam oturumuna bırakacak ve 'başlıklı bir konferans'21. yüzyılda İspanya'da boğa güreşi. Covid-19'dan sonra kültürel esneklik ve ilgi değişiklikleri ''profesörün vereceği Vicente Rayuela Ve ılımlı Juan Manuel Pérez Alarcón. Son olarak, tarihçi David García Trigueros tarafından sunulan Domingo Delgado ve Eduardo Dávila ile yuvarlak bir masa olacak.

25 Mart Salı günü, önerdikleri yeni araçlar sunulacak Julio Fernández ve Manuel SatışlarıBravo Campo'nun mevcut durumunda yuvarlak bir masadan önce Victorino Martín, Santiago Domecq ve María Jesús Gualdabu da denetlenecek Ana Belén Álvarez Abuin.

Bir Hata Bildir

Nasit

Global Mod
Global Mod
BOĞA GÜREŞİ

Danışman Antonio Sanz, bu teknik oturumları Granada'daki Bölgesel Hükümet delegasyonunda açacak

Bu baskı sırasında, Junta de Andalucía'nın
Merhaba bilge insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ertelenen Organizasyonlar : Aydın Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda, 2025 yılı boğa güreşi takviminde yer alan organizasyonları ikinci bir talimata kadar ertelemiştir. Bu karar, şap hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla alınmıştır
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Arif

Global Mod
Global Mod
BOĞA GÜREŞİ

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HalaycıBaşı

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İptal Edilen Organizasyonlar : Bodrum'da düzenlenmesi planlanan boğa güreşi festivali, Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu'nun başvurusu üzerine Bodrum Kaymakamlığı tarafından iptal edilmiştir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Nasit' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ertelenen Organizasyonlar : Aydın Doğa Koruma ve
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Nasit, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

Global Mod
Global Mod
BOĞA GÜREŞİ

Selam bu konuyu okuyanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu etkinlik, Granada'daki Bölgesel Hükümet delegasyonunda gerçekleştirilecektir. Kurs sırasında, Endülüs hükümetinin yeni boğa güreşi düzenlemesi ele alınacaktır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Nasit' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ertelenen Organizasyonlar : Aydın Doğa Koruma ve
Tam olarak aynı fikirde değilim @Nasit, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Anit

New member
BOĞA GÜREŞİ

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı boğa güreşi düzenlemelerinde bazı değişiklikler yapılmıştır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Nasit' Alıntı:
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Nasit, teşekkür ederim

Tumen

Global Mod
Global Mod
BOĞA GÜREŞİ

Selam gündemi takip edenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Junta de Andalucía, 24-25 Mart 2025 tarihlerinde Boğa Başkanları ve Veterinerleri için III. Teknik Günleri düzenleyecektir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Arif' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @HalaycıBaşı Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İptal Edilen Organizasyonlar : Bodrum'da düzenlenmesi planlanan boğa güreşi
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Arif

Pusula

New member
BOĞA GÜREŞİ

Herkese iyi günler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Damla' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Damla

Anit' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı boğa güreşi
Bu yorumun beni ikna etmedi @Anit, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Tumen' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HalaycıBaşı Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Tumen, belki daha sade anlatılabilirdi