'Harika Idiot'un Advanzaları' sunumu, Pedro Toueda'nın Yeni Romanı

HalaycıBaşı

New member
Etkinlik bu Çarşamba günü Madrid Press Association'da gerçekleşecek

ABC

Gazeteci, film yapımcısı ve yazar Pedro Toueda bu Çarşamba günü – saat 18.30'dan – son romanı, 'Harika aptalın maceraları', Madrid Basın Derneği Oditoryumu'nda (Claudio Coello, 98). Yazarın yanı sıra, Arjantinli şair müzisyen Pablo Carbonell'e müdahale edecek Natuki ve kültürel gazeteci ve yönetici Fernando Rodríguez LafuenteCervantes Enstitüsü eski direktörü ve 'Kültürel ABC'. Kapasite tamamlanana kadar giriş ücretsizdir.

9 Muses tarafından düzenlenen 'Harika Idiot'un Advanzas'ında', garip koşullarda, vahşi kabilelerin yaşadığı bazı Pasifik adalarına gelen on yedinci yüzyıl gezginin maceraları ve yanlış maceraları toplanır. Hafıza yokluğu onu etrafındaki dünyayı ve yaşadığı maceraları naif ve büyülü bir şekilde gözlemlemesini sağlar. Şiirsel Brushry'nin eksik olmadığı ironik bir tonda anlatılan bu, çağrışımlı çalışmalarından sonra FIBABC Film Festivali'nin direktörü olan ikinci roman, 'filler çıplak ayakla ve şemsiye kullanmıyor', geçen yüzyılın 60'lı ve 70'lerinde bir İspanyol ailenin her gününe sahip.

Gazetecilik yönünde Pedro Touceda işgal edildi ABC'de çeşitli pozisyonlararalarında Madrid Guide ve 'Haftalık XL' gibi çok sayıda takviyenin koordinasyonu. Öte yandan, Pop-Rock tarihindeki en ünlü gruplar ve solistlerden bazıları 'Siyah Beyaz' dergisi için röportaj yaptı: Rolling Stones, David Bowie, Mike Oldfield, Eric Clapton, Lou Reed veya Tina Tuner. Film yönetmeninin yaptığı gibi Üç kısa film. '(2003) alanını' Karda Ayak İzleri '(2005) ve' Güveler '(2007) izledi. Bu çalışmalar Avrupa, Asya ve Amerika'daki farklı ülkelerden yarışmalarda 40'tan fazla ödül aldı.

Bugünden itibaren 'Advanzas del Másal Idiot' romanı dünya çapında Amazon aracılığıyla mevcut

Bir Hata Bildir

Damla

Global Mod
Global Mod

ABC

Gazeteci, film yapımcısı ve yazar Pedro Toueda bu Çarşamba günü - saat 18.30'dan
Selam üstatlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Pusula

New member

ABC

Gazeteci, film yapımcısı ve yazar Pedro Toueda bu Çarşamba günü - saat 18.30'dan
Merhaba yazılım ailesi

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HalaycıBaşı

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Damla' Alıntı:
Selam üstatlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Damla, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Arif

Global Mod
Global Mod

ABC

Selam akıl danışanlara

@HalaycıBaşı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Damla' Alıntı:
Selam üstatlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Damla, göz ardı edilmemeli

Nasit

Global Mod
Global Mod

ABC

Merhaba teknoloji meraklıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Damla' Alıntı:
Buradan çıkarılacak çok ders var @Damla, konu geniş

Sude

New member

ABC

Merhaba değerli arkadaşlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @HalaycıBaşı, gerçekten emeğine sağlık

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Damla' Alıntı:
Kısaca diyeyim @Damla, konu düşündüğümden genişmiş

Tumen

Global Mod
Global Mod

ABC

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pusula' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HalaycıBaşı Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Damla, gerçekten
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Pusula, merak ettiriyor

Anit

New member

ABC

Merhaba buradan geçen herkese

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Sude' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @HalaycıBaşı, gerçekten emeğine sağlık Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Kısaca diyeyim
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Sude, bazı yerler eksik

Nasit' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @HalaycıBaşı Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Nasit

Tumen' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @HalaycıBaşı Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bu veriyi pratikte görmek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tumen