“Gazze çok üzücü, aşk için şarkı söylemek iyi ama bunları masaya koymalısın”

HalaycıBaşı

New member
Manuel Carrasco, en otantik “I” ile bağlantı kurmamız gerektiğinde hepimizin içimizde geri dönmek için bir alanı olduğunu söylüyor; “O köşe, ruhumuzdaki insanlar, anılar, dürtüler ve özümüzün neyi temsil ettiği.” Süren fikir bu 'Vahşi İnsanlar II'ilk albümü olabilecek ama deneyim eksikliğini gösterdiği için değil, tam tersi bir çalışma. Sanki önceki albümlerde bunu yapan bir şey yok, kelimelerle açıklamak zor, ama duyuyor. Belki de hiç bu kadar yaratıcı özgürlüğüm olmadığı ya da daha doğrusu yüzde yüz bilmediğim ya da sıkılamamıştım. Ancak bu şarkılar o kadar iyi tanımlanmış bir parmak izi basılmıştır ki, kökenlere çok geri dönen ve bir sonraki bölümü bu albümün neden ikinci bölüm olarak adlandırıldığını açıklayabilen yeni bir yol açarlar.

Bu albümle üstlendiği yeni yola rehberlik eden dürtü nasıl ortaya çıkıyor?

Birinin hissettikleri, içinde olduğu ruh hali ve yaratıcı tutamın peşinde olma arzusu ve arzusu ile ilgilidir. Kendini araştırmak, giderek daha derin, bu şarkılara ulaştım.

Hoş mu yoksa çok kıvrımlı bir süreç mi?

Çok güzel, en çok keyif aldığım yaratıcı süreçler oldu, çünkü her şey çok akıcı çıktı ve bu harika. Bunun tersi meydana geldiğinde, çok acı çeker.

Mektuplar rahatlama ve doğallık, çok az iddia iletir.

Çok teşekkür ederim. Sanırım bu albümün özel bir çağrışımı, rekor evrimimde farklı bir rulo var. Bu albümde farklı yerler, daha iyi veya daha kötü, ama farklı. Bu 'vahşi insanlar' kavramıyla iletmek istediğim dürüstlükten her şey.

Sıradaki 'Vahşi Town I'? Ters bir destan başlattınız mı?

Eğer bunun bir destanın başlangıcı olmasını istiyorsam, gerçek. Bu, herkes kadar samimi bir temayı araştırmaya ve derinleştirmeye devam edebileceğim genişletilebilecek bir konudur. Bu ses dünyasının bana daha fazlasını vermesi.

“Daha önce, konserlerde” kaç kişi geldi “sormak için acımasız bir korkum vardı? “

Albümün basın bülteninde şöyle yazan bir ifade var: “Neyin havalı olduğunu söyleyen desen köleleri yapıyoruz ve bence en kişisel kısma bahse girmelisiniz.” Ve 'My Onur' adında, bununla ilgili olarak sektöre dikkat çekmek için bir çağrı gibi görünen bir şarkı var.

İstediği yere götüren her biri, ama asla havluya atmamız gerekmediğini, kişinin kendisine bakması ve haysiyetini kaybetmemesi gerektiğini söyleyen bir mesajdır. Evet, her şeyin bazı taşınmaz kalıplar tarafından yönlendirildiğini hissediyorum ve bu anlamda, bizi öne çıkaran ilk şeyi seçtiğimizde, sonunda boş hissediyorsunuz. Biraz durmaya ve o sırada önünde olan trenden bağımsız olarak yapmanız gerektiğini düşündüğünüzü yapmak için bahse girerim.

Algoritmaya lütufta kalan, işbirlikleri var, ağlarda çok fazla varlık var … örneğin bu kalıplar mı?

Örneğin. Ve her zaman bunun karşı tarafındaydım. İşbirlikleri daha modaya uygun olduğunda, hiç yapmadım. Ve şarkıları tek başına iddia etmek bir karardı, neredeyse tek başına şarkı söyleyen bir şarkı alamadığı görülüyordu! Ayrıca ağlara köle olmamaya çalışıyorum. Ve albümümü kim dinlerse, tüm çalma listelerine girmenin yapılmadığını görecek.

'Çocuğun Çocuğu' şarkısında şarkı söylüyor: «Ben aç annesine çağıran çocuğun ağlamasıyım, kum kargosunda ceza ile ilgili karınca, ben kimsenin bilmediği şeyim». Belki Gazze'nin her günü gelen görüntüler bu ayetlere ilham verdi?

Bence bu herkesin bilinçaltında ve daha fazlası ebeveyn olanlarınkinde. Bunu sürekli olarak görüyoruz ve ne kadar üzücü! Bu ağlama çok güçlü görünüyor … bunu masaya koyarak, bence önemli. “Seni seviyorum aşkım çok iyi, seni özlüyorum” ama aynı zamanda bu tür şeyleri incelemek de iyi.

Başlangıç gitar neredeyse 'Time Efsanesi'nin başında hatırlıyor.

Harika! Bunu fark ettiğine sevindim, çünkü orada çaldığım gitar var. Her zaman korkmuştum ve gitaristlere bıraktım, ama bu sefer “Ama neden oynayacağım?” Dedim ve deneyim çok faydalı oldu çünkü kendi nabzınızla gitarla bir şarkı kaydetmek çok özel.

Şimdi o kadar harika konserler veriyor ki, bu kadar uzun turlar yapmak zorunda değil. Seksen, doksan konserin yıllarını nasıl hatırlıyorsunuz?

Konsere yüz kişinin geldiği günler vardı. Bu yüzden bana olanlara çok değer veriyorum, çünkü onun gününde kolay olmadı. “Kaç kişi geldi?” Şimdi tam tersi olduğuna göre, çok mutlu ve minnettarım.

'1 numaralı düşman' şarkısında bir depresyondan geçtiğini ortaya koyuyor gibi görünüyor.

Kariyerim boyunca kendimle sürekli bir kavga yaşadım ve bazen öldürüyorum. Bu şarkı, bazen geri dönen hayaletleri havalandırmanın ve almanın bir yoludur.

Bir Hata Bildir