Dövüşü çözemiyor musunuz?

HalaycıBaşı

New member
Alan Alda Karakterleri, kötülük veya aptallar, filmi veya diziyi daha iyi hale getiren aktörlerden biridir. Senatörü Arnold Vinick, Sorkin ile başlangıçta olana geri dönmek için 'Batı Kanadı' nın sonunu alıyor (değil … Santos tarafından). Herkes için bu kadar tanınan Tontolhaba olan 'Suç ve Suçlar' daki lester, Woody Allen için daha fazla sevgi hissettiğimizi sağlıyor. Alan Alda, yönetmen ve senarist olarak değirmenin en üstünde. 'Tatlı Özgürlük' (1986), çok Amerikalı ve çok yakın bir şey. HERHANGİ BİRİ 'Dört istasyon'(1981), hafta sonları üç evlilik tarihi ve Vivaldi müziği ile tatiller. Tetik, kadınlardan birinin kocası tarafından terk edilmesi ve genç bir kadının grubuna dahil edilmesidir. Alan Alda, Carol Burnett, Rita Moreno … Tina FeyNetflix'in filmine dayanan bir mini diziler yaptı. Carol Burnett ve Will Forte ('Saturday Night Live' ortağı), Alda rolünü üstleniyor. Ayrıca, Steve Carell. Fey, Lang Fisher ve Tracey Wigfield ('Rockefeller Plaza') ile bir oyuncu, senarist ve yaratıcıdır. Carol Burnett'in Nick ve Anne hakkındaki temel ve bu ifadesi korunur: «Dövüşü çözemiyor musunuz?».

Ama bugün. Evliliklerden biri iki adamdan oluşur. Ve ek olarak, biri siyahtır. Diğeri, İtalyan, daha fazla çeşitlilik için. Çok komik. Ve en komik anlar en trajik zamandır (gitar!). Dizi, Alan Alda'nın zarif ve ustaca özü Tina Fey ve Mamarracho'yu 'Beyaz Lotus'tan çekerek akım arasında köpüklü bir senaryo arasında. Son altı ayın en iyi serisi olmayabilir, ama git, denedim 'Eternaluta' (Netflix) ve ben iki bölüm sürmedik. Şaşırtıcı olan şey, Pazartesi günü karartmamızı hatırlatan olanlar. Şimdi gel. 'Çöküş' veya 'Karartma' sevincine sahip olduğu doğrudur. İzleyicim olmadığını söylemiyorum, ama ben değilim.

Başka bir prömiyeri denedim, 'Uzun Ruh Nehri ' (Movistar Plus +). Uzun, başlık. Amanda Seyfried, Liz Moore'un kitabının uyarlanmasında bir Philadelphia polisidir. Uyuşturucu ve bağımlılıklarla işaretlenmiş bir mahallede bir polis. Adı Kensington, ama Londra'nınki gibi değil. Ve sonra kişisel travma. Bu işkence gören polis kaçırmaz. Dizi iyi (ve yine kadın ve yönetmen senaristleri var), ancak bu hafta çok daha çekici bir şey vardı: 'Liza Minnelli. Kesinlikle gerçek'' (Movistar Plus +). Onunla bir röportajda, Vertebrando görüntüleri. Arkadaşlarıyla (Mia Farrow aynı kreşe gitti). Etkileri ile. Judy Garland belgesel boyunca planlıyor, ancak İlginç olan şey, 'Liza'yı yapanlarla ilişki: Kay Thomson, Halston, Bob Fosse veya besteciler John Kander ve Fred Ebb. Bakın Greta Garbo'nun belgeselini ('Garbo: nereye gittin?') Bekliyorum, ama bunun Liza'dan daha iyi olduğunu sanmıyorum.

Yalnızca aboneler için makale

Bir Hata Bildir