Deacon Blue'nun kurucu klavyecisi James Prime, yeni albümünü attıktan sonra ölüyor

HalaycıBaşı

New member
Deacon Maviİskoç Pop'un en iyi bilinen isimlerinden biri, illüzyonunun klavyeci James Prime'ı etkileyen hastalığın ölümcül sonucu için yeni bir albüm çıkardığı için kesildiğini gördü. 1985 yılında şarkıcı Ricky Ross ile grubun kurucusu Kilmarnock'un müzisyeni birkaç gün önce yoğun bakıma devredildi, ancak hastaneye yatışının nedeni bilinmiyordu ve sonunda bu Perşembe günü 64 yaşında öldü.

Instagram'da yaptığı açıklamada, Arkadaşları onu üzüntü dolu ateşledi: «Kardeşimiz James Prime, kansere karşı kısa bir mücadeleden sonra öldü. Son iki hafta içinde paylaştığınız destek mesajları için çok teşekkür ederim, Jim, aileniz ve bizim için çok şey ifade ediyorlardı. X'te yayınlanan başka bir mesajda, Ricky Ross yazdı: «Kırık bir kalbimiz var. Mesajlara cevap veremeyiz, ancak çoğunuzun paylaştığı sevgiyi ilettik ».

Asal, aynı zamanda İskoçya'nın Batı Üniversitesi'nde müzik profesörüYoğun bakımda “ciddiye hasta” idi ve çok fazla zamanı kalmadığını biliyordu, ancak geçen hafta takım arkadaşlarını onayladı (Ross'a ek olarak La Voz, Drums üzerinde Dougie Vipond, Basta Gregor Philp'e, Basta Gregor Philp'e, bir sonraki Eylül ayında başlayacak olan tura devam edecek.

Grup daha sonra şunları açıkladı: «Dün Jim ile Deacon Blue'nun yılın geri kalanı için planları hakkında konuştuk ve şovların devam edeceği gibi, şovların devam edecek şekilde kalbimizde ve tam kutsamalarıyla devam etmemize teşvik ettik. Jim'in ailesiyle birlikte, tüm hemşirelere, doktorlara ve UCI personeline sürekli bakımları, profesyonellikleri ve şefkatleri için teşekkür etmek istiyoruz ». Bu konserler, klavyecisi ile sonuncusu yeni Deacon Blue albümünü sunacak. 'Büyük Batı Yolu' ve geçen Mart ayının sonunda yayınlandı.

Deacon Blue, ikonik ilahi dahil olmak üzere İngiltere'nin ilk 40'ında 12 single ile en başarılı İskoç gruplarından biridir. 'İtibar' Ve Brit Ödülleri'nde Yılın En İyi İngiliz single'ı ve İngiltere'de iki 1 numaralı albüm için aday gösterilen bir numaralı 'Real Gone Kid'. Grubun diğer uluslararası başarıları 'Çikolata Kız' ve 'Yüklü' idi. 1987'de yayınlanan ilk albümü 'RiniNtown', İngiltere albüm listesinde 14 numaraya ulaştı. 'Dünya adınızı bildiğinde' devamı 1989'da bir numaraya ulaştı. 1994'te bir duraklamadan sonra grup 1999'da bir araya geldi ve o zamandan beri aktif kaldı.

İskoç müziğinin büyük isimleri, Deacon Blue'da bir zaman oynayan ve ilan eden basit zihinlerin basçısı Ged Grimes gibi kayıp için acılarını gösterdi: «Arkadaşım Jim'in ölüm haberi nedeniyle şok oldum. Sadece muhteşem bir müzisyen değil, aynı zamanda yaratıcılığı ve muazzam kişiliği efsanevi idi. Deacon Blue üyesi olduğumda birlikte birçok iyi an geçirdik ve kalbim Jim'in ailesi ve tüm grubumun arkadaşlarıyla birlikte. Seni seviyorum Jim. Huzur içinde yatsın “.

Eski River City Estrella Tom Urie'nin yazdığı: «Ne Üzücü Haber. Jim inanılmaz bir müzisyen ve büyük bir etkiydi. Bir hafta boyunca onunla bir kez çalışabilirim. Konser salonunda at ve benimle bir proje yaptı. Ben hayran kaldım. Sevdiğim kuru bir mizah anlayışı vardı ve Deacon Blue ile piyanoya yaptığı çalışmaları 80'lerin sonunda ve ötesinin film müziğiydi. Çok yüksek piyano 'haysiyet' köprüsünü dinleyin: sizi nefessiz bırakır. Onu tanıyan ve onu seven herkese bir kucaklama ».

Şarkıcı Beverly Knight şu mesajı paylaştı: «Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sana sevgimi sana ve Acon Blue ailesine gönderiyorum ». Ayrıca Echo ve Bunnymen basçısı Pete Wilkinson'a katıldı: «Ah hayır, bunu duyduğuma, en derin başsağlığı ve ailesinin, DB ve tüm arkadaşlarının sevgisini duyduğum için çok üzgünüm. Delici. Piyano ve klavyelere dokunmak için harika yolundan çok şey öğrendim. İşimi büyük ölçüde etkiledi. Güzel müzik James Prime ve ebedi gülümsemeniz ve ruhunuz için teşekkürler. Ruhun sonsuza kadar yaşıyor, RIP ».

Bir Hata Bildir