Başka bir monte edilmiş 'ısırık'

HalaycıBaşı

New member
Puches ve tencere olduğu için ısırıklar ve ısırıklar var. Boş saksılar, ama aynı zamanda ağlamak için kaplar. Birkaç gün önce bazı müşterilerin restoranlarını ödemeden terk ettiklerini ve 'Simca' ile memnun kalmadıklarını keşfederken Valencia'da bazı hastane yapmak zorunda olanlar gibi, sosyal ağlarda kuruluşun olumsuz bir yorumunu yazdılar: «İncelemelere dikkat etmeyin: site, yiyecek ve berbat hizmet. Gittiğim en kötülerden biri ». «Simca yapıyorlar ve kötü bir inceleme koyuyorlar. Umarım yakında çözülecek ve tekrar bir şeyden geçmek zorunda kalmayacak, ”günler sonra Jesús Soriano'yu X 'Soycamarero' hesabına yazdı, bu müşterilerin davranışından öfkelendi. Tesislerin yönetimine göre, 402.80 Euro hesabı ödemeden ayrıldı (kişi başına yaklaşık 24 Euro idi), enstrasardan sonra birkaç ridasyon yaptıktan sonra,” Bir tek sefer kaybediyorsunuz, “otelcileri incelemelerine yanıt olarak kınadılar. Bir dakika içinde, birkaç yıl önce León'da 120 kişiyi de ortadan kaldırdı. Ferrán Adriá'daki Bulli'de bir kartvizit aramaya devam eden bir İsviçre masası hayranı. López, dünyanın en yeni ve en etli yemeklerinin tadını çıkarmayı arzulamadı, hikayesi 'siyah beyaz', bir tenorun düzgünlüğünü öldürdü. Krep, oturdu ve mektup için bir garson istedi. Blanco 1933'te Baltasar yemeğine kıyasla bir atıştırmalıktı. ». Şair bir tramvay geçişinden yararlanmadan ve boş tabağını terk etmeden önce, “Zor, Lord, çünkü kişi kimin hizmet ettiğini ve kimin şüphelendiğini zaten biliyor,” diye yanıtladı. İlk 'Simca' ile memnun olmayan Baltasar, ertesi gece aynı masaya geri döndü, gülümseyerek ve sakin. “Ne dedim?” Sürprizine, “Ama geri döndüğünü zaten biliyordum, beyefendi! Blanco'nun hikayesine göre, ikinci ziyafet” sezaryen bir orgy oranlarına ulaştı. ” Garson, hareket ederken vicdanını güvence altına almaya çalışan cemaate bir lanet attı. Çözüm yoktu. İhtiyaç beni sakladı ”dedi. Valencian restoranının müşterileri için böyle görünmüyor. 'Simca'nın sahip olduğu etkisinden ve kuruluşun tehditlerinden sonra (” Tesislerde güvenlik kameraları var “).